Een sterke persoonlijke uitstraling bereik je niet alleen met een standaard kleuranalyse en stijladvies, dit vraagt om meer. Meer inzicht in wie je bent, wat je drijft en hierbij is persoonlijke begeleiding, coaching, waardevol voor je.
Het is belangrijk om te weten wie je bent, hoe je overkomt en ook hoe je graag over wílt komen. Tijdens een persoonlijk imagotraject wordt je je bewust hoe je communiceert, welke kwaliteiten je hebt en hoe je dit zichtbaar kunt maken. Een combinatie van coaching met behulp van kleding.

Waarom aandacht voor imago?
Omdat het belangrijk is dat je jezelf kunt zijn, dat je zelfvertrouwen hebt in hoe je je kleedt, dat je jezelf mag laten zien en dat je je eigen unieke persoonlijkheid pas dan in je hele uitstraling kunt laten doorklinken.
Met een volledig kledingadvies gaan we samen op zoek naar een eigen kledingstijl die bij jou past!

''De juiste kleding biedt niet alleen bescherming, het geeft je vooral zelfvertrouwen, comfort en een unieke uitstraling.''(Yves Saint Laurent)


 
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over het Persoonlijk Imagoadviestraject?

Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-21 14 29 71.

 

''To be or not to be……''